/

Måndag

På måndagar har man ibland känslan av att man är laddad med massa energi, idag känner jag mer motsatsen. Har träffat Jenny tidigare idag för att komma underfund om vad C-uppsatsen ska handla om. Vi har bytt spår helt nu, men det känns bra. Dataexpert ska jag försöka agera nu då min dator valt att kapitulera.. Jag och datorer alltså, vi går inte hand i hand. Intervaller blir det senare och ska blir intressant att se hur kroppen svarar på det. Distansen igår kändes bra, så hoppas på samma känsla. Hoppas ni får en bra start på nya veckan ! 

Glasspremiär igår i finvädret

/

Söndag

Sommartid och ljusare tider, jag gillar`t! Vaknade av solensstrålar som sken in genom persiennen, tittade lite på mobilen och när jag kände mig redo gick jag upp. Det bästa med att inte behöva ha klockan ställd är egentligen inte att man får sova länge, utan jag gillar mer den där känslan att man inte behöver ha bråttom upp. Frukosten ligger nu i magen och om någon timme ska jag ut och prova kroppen med löpning. Sen ska jag försöka vara ute så mycket som möjligt idag och bara lapa massa soool! Hoppas ni får en bra söndag!
 

 
/

You and me always

I förmiddags hade jag den känslan som man oftast har när man är utomlands och det är fintväder. Känslan av att man måste ut fort som attan till solen. Eftersom halsen är på bättringsvägen, typ nästan bra, kände jag att träning får vänta en dag till och att en promenad fick duga. Jag är verkligen en slow-walker när går. När jag går ska det helst inte gå snabbt alls. Det här med powerwalk är ju då absolut inte min grej. Ska det gås snabbt tycker jag att man lika gärna kan jogga sakta i stället, mycket roligare! Efter promenaden åkte solstolen fram igen. Några fler fräknar och lite rödare kinder blev resultatet efter någon timme i solen. Jag hjärta solen.