/

Måndag

Godförmiddag! Har sovit riktigt gott i natt, nästan lite för gott. Var för ovanlighetensskull lite kämpigt att ta sig upp ur sängen. Ska ut på en distansrunda om en stund, sedan blir det plugg för fulla muggar, det är tanken iallafall. Hoppas ni får en bra måndag!
 
 
/

Söndag

Några saker som inhandlades igår på Ikea är på plats och några saker ska tillbaka. Alla köp kan inte bli helt perfekta. Att vi har någonstans att ha micron nu och att vi hittade en bra lösning till att skärma av sovrummet är det viktigaste. Lampa till hallen, klädhängare i sovrummet, ett fikusträd och allt därmellan är bara en storbonus. Annars har denna dagen inte varit mycket att hänga i julgranen. En ganska så meningslös dag. Men i morgon ny vecka, nya tag, full fart medvetslös helt enkelt!!
 
 
/

Lördag

Vi lämnade Växjö vid nio på morgonen och var tillbaka vid åtta på kvällen, Lite tröttare, lite tunnare plånbok och lite för mätta. Timmarna inne på Emporia sprang bara i väg. Vilket köpcentrum det är! tror aldrig vi fick koll på vart vi befann oss där inne egentligen, en karta hade varit välbehövligt. Somnade så fort jag la ner huvudet på kudden igår kväll och har sovit gott hela natten. Idag är dags att ta nya tag. Ska i väg på cykelpass om någon timma sedan blir det mer shopping, men idag blir det shopping till lägenheten på Ikea! Hoppas ni får en bra lördag!