/

Torsdag

Jobbat, gått upp klockan fem, åkt tåg, träffat mamma, varit på kalas, träffat systrar, packat är lite av sakerna jag sysselsatt mig med denna vecka. Dagarna har bestått av jobb för att sedan på kvällarna sysselsätta mig med diverse aktiviteter. Idag är iallafall den dagen jag längtat efter heela veckan! Jobbar ett sent eftermiddagspass och sedan ska jag åka tåg (inte så ovanligt kanske) till Viktor! Ska spendera två nätter borta, fira midsommar och bara få vara med den bästa. På lördagkväll går tåget hem för att på söndag blir det tåg till Norrköping. Stadium Sports Camp starten närmar sig med stormsteg och halv tio på söndag kommer jag vara i Norrköping för att spendera de kommande fjorton dagarna där. Nu ska jag ta tag i denna dagen! Hoppas ni får en bra dag!
 
En bild från gårdagens besök hos Anna
 
/

Lördag

Gårdagen var en bra sådan sett till dagen. Träffade Erika och jobbet flöt på bra med endast några enstaka små missar. Kvällen däremot inte lika bra. . Men som en vis kille sa till mig igår, om mindre än en vecka kommer jag åka i väg igen några dagar, för att sedan komma tillbaka en natt för att åka iväg i två veckor. Och som jag ser fram emot det!! Nu ska jag göra mig i ordning och äta frukost och sedan bege mig till jobbet, jobb till stängning idag med! Hoppas ni får en bra lördag. 
 
 
 
/

Fredag

Dagarna som passerat har varit intensiva och gått i ett. Har hunnit jobbat tre jobbpass på Stadium, åkt till Växjö och haft seminarium, träffat bästa killen och åkt tillbaka till Stockholm. Känns som jag för varje dag kommer mer in i jobbet, men än är det mycket att lära. Har varit ute på ett löppass på nu morgonen och ska snart börja plugga lite, senare ska jag ta mig till syster-yster Erika för att hälsa på en stund innan det är dags för ett jobbpass till stängning.