/

SOMMARLOV

Hejhallå, bloggen tar även den ett sommarlov nu, nya tag tar jag igen till hösten. Nästa gång jag skriver kan jag ha lämnat tonåren bakom mig (en månad kvar tills min födelsedag), flyttat till en trea med bäst och börjat andra året på universitetet. Vi får helt enkelt se när tid och vilja finns att skriva igen :)
 
/

Det tog allt för många år för mig att bli fri, men jag är lyckligare nu

 
En vecka har gått sen sist och nog har veckan som passerat varit en hektisk och händelserik sådan. Massa-massa jobb, träning och häng med fina tjejer. Även fast det sliter ganska mycket med all jobb så känner jag att det ger mig något. Att man har trevliga och roliga arbetskamrater gör det hela betydligt enklare att åka till jobbet varje dag, ingen dag är den andra lik.. ;) Kör hårt med jobb gör jag även denna vecka, så får se när orken och tiden finns till för att skriva, ha det bäst!
 
/

Måndag

Att vi nu är inne i juli är galet. Vädret som har varit senaste veckan, dagarna tycks mera påminna om augusti/höstväder än sommarväder. . Man kan man ju hoppas på att finvädret även kommer hit någon gång. Denna vecka kommer likaså som förra veckan bestå av massa jobb, så kommer inte bli så mycket skrivande. Hoppas ni får en bra vecka ! :)