/

Fredag

Innan jag försöker somna har jag för vana att räkna antal sömntimmar jag ska få. Igår gick jag och la mig relativt tidigt och ställde inte klockan efter åtta, kom fram til att jag hade många sömntimmar framför mig. Men ofta blir det ju inte som man tänkt sig. Somnade inte då jag gick och la mig och vaknade många timmar innan klockan ringde i morse. Alla människor har olika behov av sömn. Jag och få sova bra går lite hand i hand, då mår jag som bäst! Dock måste jag bli bättre på att inte stressa över att jag sovit dåligt någon natt, för världen går ju inte under för det. Ska göra i ordning frukost nu och sedan om någon timme ska jag träffa tjejerna för plugg. Hoppas ni får en bra fredag!
 
 
 
/

Kunskap är makt

Vet inte vad jag ska tycka om eftermiddagens träff. Känner varken att det var bra eller bu. Vi pratade lite om vad jag tyckte och tänkte. Fick höra mycket som jag redan visste. Det är svårt när man egentligen sitter på mycket kunskap själv då ska det vara något speciellt för att det ska tilltala en. Så som jag känner nu känner jag mig ändå att jag kan klara mig ensam. Jag har egentligen alla byggstenar svårigheten är bara att man ska lägga dem rätt med. En sak är säker iallafall att mer styrka måste läggas till i träningen. Efter mötet var jag på ett pass i simhallen. Sparade lite på krafterna men det kändes bra och nu är det bara att ladda inför lördagen! Ska packa lite inför morgondagen då jag på eftermiddagen åker hem till Viktors mamma och bror för på lördag bär det av till Göteborg igen! /

Torsdag

Hej hopp! Här går det undan, redan torsdagseftermiddag och snaaart helg! Har träffat tjejerna för några timmars plugg. Trots en heeel del snick snack om annat, roliga minnen och prat om framtiden, fick vi ner en del. Ute skiner solen på en bli himmel idag. Har en stor lust att träna ute idag, men ska hålla mig inne. Ska för första gången idag träffa min PT/coach. Känner mig smått nervös, men det ska nog bli bra. Efter träffen ska jag köra ett lättare pass på gymmet hade jag tänkt. Hoppas ni har en bra torsdag!