/

Plötsligt händer det

Äntligen har jag fått lite medvind! Vaknade upp på söndagsmorgonen och möttes av ett väldigt positivt mail. Senaste veckorna har jag desperat skickat sommarjobbs-anskökningar till de ställen som söker sommarjobbare men även till affärer som jag skulle kunna tänka mig arbeta i och nu har jag äntligen fått ett positivt svar! Den 12:e april beger jag mig till Stockholm för att gå på intervju för Stadium både i Sickla och i Nacka. Ska dock inte ropa hej innan jag kommit över bron, men håller tummarna på att det ska gå vägen! Och hur kul skulle det inte vara att få jobba i en sådan butik och äntligen kunna få byta ut jordgubbarna under sommaren till att sälja sport-artiklar istället!
 
 
 
/

19 mars

Tänka sig att tiden alltid ska gå i megasnabb fart när man befinner sig i Stockhom. Helgen har varit toppen och vi hann med allt som vi skulle. På lördagdag blev det mys med syskonbarn, behöver dock träna på det där med bak och fram då både blöja och mössa hamnade lite fel.. ;) På kvällen var alla systrar hemma hos Erika, mucho trevligt! Söndagen blev en riktig bandy-söndag! Redan vid halv tolv var vi på väg ut. Första stoppet var på en pub, sedan resturang tills vi kom till det sista stoppet Friends Arena. Mäktig arena kan man verkligen säga det var. Och mäktig stämmning när cirka 40 000 människor befann sig där inne för att kolla på bandy. Jag och Vikor satt precis till höger om hammarby-klacken och där var det liv om något. Först blev matchen försenad för de tände bengaler, även fast de gått ut med att det är strängt förbjudet! Och under matchen regnade stolar ner mot planen som de slitit loss. Och innan matchen blåst av så rusade alla bajjen fans ut på planen med bengaler och tände även fyrverkerier?! i en innomshall?! Vuxna människor? Pinsamt är bara förnamnet! 
Kom hem gjorde vi igår. En timme försenade då vi var tvungen att åka till Katrineholm för att vända tåget, då det var tekniska fel i loket. Gjorde dock oss inte så mycket då vi inte hade någon tid att passa som tur var.
 
 
/

Fredag

En helg som är väldigt efterlängtad är äntlingen här! I morgon tar jag och fina killen tåget till Stockholm för några intensiva dagar. Träffa efterlängtad familj och gå på bandy finalen på Friends Arena. Tre månader sen sist och det känns. Ska bli galet skönt att få komma bort lite och träffa fina männsikor. Men innan lördag kommer fredag och denna dagen kommer inte den heller bli så tokig. Ikväll ska jag, Jenny och Emma gå på musikal, Hairspray, en present som Jenny fick av mig och Emma. Hoppas ni får en bra fredag!