/

Tisdag

Marknadsföringskursen rivstartade idag med föreläsninger 10-16. Den sista timmen på eftermiddagen kände jag mig lagom klar i huvudet.. När klockan äntligen slog 16.00 var både huvud och kropp väldigt glada för att dagen äntligen var slut. Väl hemma mixade jag ihop historiens äckligaste smoothie (vet inte vad som hände men konstig blev det), kikade lite på datorn, sprang över till Viktor och pussade på han lite innan det var dags för att springa. Kändes sådär lagom bra i början, tänkte jag kan iallafall härda ut några kilometer och vips så hade jag sprungit många mer kilometer än vad jag hade tänkt, skönt när det kan vara så ibland. Nu ska jag dö i soffan lite. Hoppas ni haft en bra dag!
 
Kanske inte riktigt dagens löparklädsel men nästan..
/

Hit me with your best shot

Verkar som det på många ställen i vårt avlånga land varit strålande solsken och tendens till vårväder idag? Självklart inte i Växjö.. Måste varit veckor sedan vi fått en dag med strålande solsken. Lite tendens till sol hade vi däremot idag, får vara glad för det lilla vi får. Har på eftermiddagen varit ute och kört intervaller. Dagens ala program var 3km uppvärmning, 5x2min och sedan blev det en lång nedjogg då jag hamnade mitt ute i ingenstans. Cirkus 10km blev allt som allt. Är inne på vecka 2 på min "comeback " och dagens intervaller snittades flertalet sekunder snabbare än förra veckan, nog ger träning resultat allt!
 
 
 
/

Måndag

Helgen som passerat har varit en bra sådan. Fick i fredags äntligen se filmen som jag suktat efter att se, EGO. Bra var den, mycket bra! Lördagen blev lugn med lite matlagning, melodifestival-tittande och film. Igår var jag och Viktor ut på vår premiär runda tillsammans. Ovanligt men väldigt roligt och skönt att få springa tillsammans med någon, inte sista gången han får hänga med ut om jag säger det så ;). Börjat på en ny kurs har vi gjort i dag, marknadsföring inom idrotts-och hälsoorganisationer 2. Grupparbete och tentamen är det som väntar i denna kurs, men blir nog bra kan man hoppas på.