/ /

S I E S T A !

Nu drar jag och mina fina tjejer till Siesta och lever festivalliv några dagar. Hem kommer jag igen till helgen så till dess får ni ha det så bra! ni kan ju hålla en tumme på att vädret blir någorlunda bra så vi in inte regnar bort....

/ /

Onsdag

Sovit min sista natt i min sköna säng nu, fyra kommande nätter kommer spenderas i ett tält x-antal mil härifrån. Att sova i tält har jag inga problem med det är dock det här med dusch och toalett. Bajamajjor är inte direkt något som ligger högt på min "gilla" lista men det är bara att stå ut i några dagar.  Och duscha, ska nu på morgonen ta väärldens längsta dusch för sedan vet jag inte när nästa tillfälle ges, kanske inte förrän på söndag??! hahha, turligtvis kommer alla vara lika äckliga därnere så ... Nu på förmiddagen ska vi till skolan för att veta betyg på hälsoarbetet och utvärdera kursen, sedan väntar en heel del saker som vi måste göra innan vi sätter oss i bilen och brummar ner till Hässleholm :)

/ /

Dagar kommer, dagar går

Händelserik dag har det varit minst sagt med träning, plugg, packning och jobb. Packningen och plugget är jag ännu inte klar med. . Tycker jag aldrig blir nöjd med den där förbaskade hemtentan men ikväll eller i morgonbitti skickas den in. Innan jag tar ett sista ryck med packningen ska jag hinna med en skypedejt med jenny, mycketmycket välbehövligt.