/

Torsdag

Denna natt har varit problematisk. Hade väldigt svårt att somna och när jag väl somnat vaknade jag flertalet gånger. När klockan ringde kvart i sex var jag dock pigg som en lärka. Och en kvart senare stod jag ombytt och klar ute. En härlig morgondistans-runda i strålande solsken bjöd denna morgon på. Avslutade det hela med lite bålstyrka nere vid sjön. Väldigt pigga ben och kropp för att vara veckans 6:e träningspass och för att klockan var så pass tidigt. I morgon blir det vila och på lördag ska jag försöka ta mig ut på en runda i skogarna i Dalstorp. Finns typ inget bättre än när man kommer till ställen man aldrig sprungit på förut och får söka sig fram efter nya rundor. Nu ska jag göra mig klar för dagen, hoppas ni får en bra dag!
 
/

Det går bara man vill

Denna dag har varit lite för seg för min smak. Har inte haft mycket vettigt att göra förutom en jobbig träning nu på kvällen som bestod av intervaller i kuperad terräng. Inte har jag kunnat börja på min opponering då läraren inte skickat ut något.. Från och med i morgon blir det däremot andra bullar! Ska upp med tuppen i morgon för att hinna med ett träningspass innan CSM-dagen sätter igång, treorna ska presentera sina c-uppsatser. Jag kommer inte kunna vara med hela dagen dock. Jag och Viktor måste smita iväg innan det är slut för att ta tåget till Dalstorp då Viktor ska spela match. På fredag tar Viktors lillberor studenten och på lördagen åker vi tillbaka till Växjö igen för att gå på sommarsittning. Kul när det händer lite men samtidigt vill jag inte att träningen ska bli lidande när jag äntligen kommit igång på riktigt, men med lite pusslande ska det gå.
 
 
/

Onsdag

Tiden blev för knapp igår kväll så vi hoppade bion, istället blev det filmmys i sängen och det var lika bra det. Träningen på utegymmet gick bra, fick dock ett konstanterade att jag är värdelös på dips och diverse andra styrkeövningar för armarna som jag vanligtvis inte brukar köra.. Idag ringde klockan innan åtta, han gick upp medan jag låg kvar i sängen. Kunde däremot inte somna om, men tittade lite på tv en stund innan jag tog mitt pick pack och traskade hem. Slog mig på hemvägen att det snart gått en vecka sedan jag sov en natt hemma i lägenheten.. och snart lämnar jag Växjö för en hel sommar.. får nog planera sova här några nätter innan jag åker så det inte känns allt för mycket att jag bara kastar pengar i sjön för den ^^ I kväll har jag tänkt träna med löpargruppen, intervaller tror jag det ska bli så får hoppas på benen är snabba och laddade idag. Hoppas ni får en bra dag!