/

Onsdag

Gårdagen var en riktig mellandag. Kändes som jag inte gjorde något alls fast jag gjorde det. Vilade från allt som har med träning att göra och gjorde annat i stället. Köpte bland annat en hårddisk till min käraste dator som i söndags valde att säga adjö. Ska förhoppningsvis kunna starta den en sista gång och föra över lite saker innan den dör för all framtid. Ska försöka få så mycket gjort idag då det i morgon bär av till nordligare grader. Har varit mycket velande fram och tillbaka om jag egentligen har tid att lämna Växjö nu. Men ibland ska man inte analysera för mycket utan bara göra. Förmodligen dröjer det tills december och juletider innan jag nästa gång kan resa norrut, så att få träffa lite nära och kära nu känns väldigt angeläget.
 
 
/

Måndag

Kände mig förvirrad när klockan ringde i morse. Ute var det fortfarande mörkt, kändes som det var mitt i natten, men icke. Hösten har sin charm men att det blir mörkare för varje dag gillar jag inte! Har varit på föreläsning på morgonen och pluggat lite efter. Känns som det är hundra saker på gång nu när det kommer till skolan.. Försöker hålla huvudet högt och tänka på att vi för varje dag närmar oss slutet, en låååång-spurt dock... Huvudet och kroppen känner sig lite sliten efter helgen med både teori och olika sorters träningar. Har varit mycket nytt att ta in, men fått massor med ny inspiration och även nytt tänk. Ska försöka få lite plugg undangjort nu och senare i eftermiddag är det dags att svettas i en spinningsal.
 
 
 
/

Lördag

Denna helg ägnar jag tid åt det jag gillar allra mest, löpning! Är med på en två-dagars läger/utbildning och lär mig massa mer om löpning. Teori varvat med praktiskapass. Denna dag börjades med någon timma introduktion innan vi begav oss ut för en två timmars träning med löpteknink, lopp och diverse annat. På eftermiddagen var det träningslära riktat mot löpning och sedan avslutades dagen med ett löpstyrkepass uppför en braaant pulkabacke. Kommer jag inte känna av det benen i morgon är det ett mirakel! Har nu efter en skön dusch och mat plasserat mig i soffan och kommer nog tillbringa kvällen här tills soffan byts ut mot sängen. I morgon väntar en ny dag. Då ska det pratas träningsplanering, intervaller ska springas och massa annat. Denna helg är livets liv för mig, jag älskar det!